Thisispaper Community
Join today.
Enter your email address to receive the latest news on emerging art, design, lifestyle and tech from Thisispaper, delivered straight to your inbox.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Instant access to new channels
The top stories curated daily
Weekly roundups of what's important
Weekly roundups of what's important
Original features and deep dives
Exclusive community features
Submission
Branded Content
Architecture
Nov
25
Art Shed by Johnston Marklee
Alexander Zaxarov
Nov 25, 2020

The new art and entertainment minimalist structure designed by Johnston Marklee on the residential estate of Steve Tisch is located in Beverly Hills, US.

The project is an addition of a 4,500 square foot art gallery on a residential estate in Beverly Hills, US. The building consists of two volumes comprised of the same house-like shape, which mitigate between the existing topography and a six foot drop down to the level of a previously existing tennis court. This creates a unique variation of spaces for viewing art, allowing for an intimate gallery at the main entrance and a larger scaled exhibition space at the level of the former tennis court. The shape of the building is furthered by the extension of the form to create an eave along the eastern facade, and the partial repetition of the house form to define the main entry.

No items found.
No items found.
Alexander Zaxarov
November 25, 2020

The new art and entertainment minimalist structure designed by Johnston Marklee on the residential estate of Steve Tisch is located in Beverly Hills, US.

The project is an addition of a 4,500 square foot art gallery on a residential estate in Beverly Hills, US. The building consists of two volumes comprised of the same house-like shape, which mitigate between the existing topography and a six foot drop down to the level of a previously existing tennis court. This creates a unique variation of spaces for viewing art, allowing for an intimate gallery at the main entrance and a larger scaled exhibition space at the level of the former tennis court. The shape of the building is furthered by the extension of the form to create an eave along the eastern facade, and the partial repetition of the house form to define the main entry.

Architecture
section is proudly under the patronage of:
John Pawson

Independent publications like Thisispaper rely on support by readers and companies to be sustainable.

Current patron of Architecture Section:

If you are ready to book a slot, please use the following link:
Become a Patron

Visit Thisispaper Shop
IntroducingEditions
Discover the most inspiring stories, places and people through carefully-curated editions you'll love.
Explore all EditionsExplore channels